Enostavno parkiranje tudi v Velenju

V Velenju je bilo na območju modrih con doslej omogočeno parkiranje z aplikacijo ParkMeWise, sedaj pa jo je zamenjala v Evropi najbolj razširjena aplikacija EasyPark. Plačevanje parkirnine s SMS sporočili in tudi preko brezplačne mobilne aplikacije je možno na zunanjih parkiriščih modrih con, v garažni hiši Zdravstveni dom, garažni hiši Mercator in garažni hiši Avtobusna postaja.

Kako deluje?

Aplikacija EasyPark je dostopna za naprave, ki delujejo na platformah Android in iOS, na voljo pa je v slovenskem, italijanskem, angleškem in nemškem jeziku. Plačevanje je enostavno, predvsem pa plačate le čas, ko parkirišče res potrebujete. Podrobnejša navodila, splošni pogoji in politika zasebnosti za uporabnika so dostopni na spletni strani EasyPark na povezavi https://easypark.si/sl. Predstavitev delovanja aplikacije EasyPark si lahko uporabniki pogledajo na povezavi (spletni strani https://www.youtube.com/watch?v=DeOLCv2Diz0. Mobilno plačevanje parkirnine predstavlja dodaten način plačevanja parkirnine, saj je parkirnino še naprej mogoče plačati tudi na parkomatih ali z nakupom parkirnih kart.

Dobroimetje dosedanjega mobilnega plačila

Vsi uporabniki, ki imajo kakršno koli dobroimetje mobilnega plačila parkirnine na do sedaj veljavni aplikaciji ParkMeWise, ga lahko koristijo do konca tega meseca. V primeru, da jim bo konec meseca ostalo dobroimetje na računu, lahko le-tega zahtevajo nazaj tako, da podajo zahtevek za vračilo na naslov info@2mobile.si, z navedbo osebnih podatkov (ime in priimek, naslov in kraj prebivališča, e-naslov, s katerim so se registrirali) ter številke transakcijskega računa, kamor naj se sredstva vrnejo.