Družinski dan v Sončnem parku

V nedeljo, 15. maja, na mednarodni dan družine, vabijo tako otroke kot njihove starše Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Zavod za turizem Šaleške doline in Mladinski center Velenje med 10. in 13. uro v Sončni park na zanimivo, pestro in ustvarjalno druženje.
Ob 10. uri se bodo začele otroške ustvarjalnice, športne aktivnosti in igre na prostem. Zaživela bo menjalnica igrač. S seboj lahko otroci prinesejo igračo, ki so jo prerasli in si izberejo drugo igračo. Na stojnici vas bodo seznanili z izleti in doživetji za družine, preizkusili boste lahko mestna kolesa Bicy. Fotografirali se boste lahko v zanimivih kotičkih Sončnega parka in ustvarili spomin na mednarodni dan družin.
Živahno bo na odru pri sončni uri. Ob 10.30 si boste lahko ogledali šaljivo in poučno gledališko igro KNEDL.
V nadaljevanju bodo na odru pripravili prireditev Pokaži kaj znaš, k sodelovanju so povabili društva prijateljev mladine iz Šaleške doline. Na odru bodo dobrodošli tudi obiskovalci prireditve, ki bi želeli pokazati svoje talente. To lahko sporočijo na e-poštni naslov: mzpm.velenje@vilarozle.si ali pa se v nedeljo med prireditvijo javijo organizatorjem. Če za nastop potrebujejo glasbeno spremljavo, naj jo prinesejo s seboj na računalniškem ključku.
Ker bo prireditev na prostem, je izvedba odvisna od vremena. Če bo vremenska napoved slaba, je žal ne bo.
Preživite mednarodni dan družin na kreativen in zabaven način, pridite v Sončni park in se pridružite na zabavi za vso družino!