Druženje z glasbo, kulinarično specialiteto in Burinom

Svetovalec direktorja Radia Aktual Žoni Stanovnik (drugi z leve) v družbi predstavnikov znamke Laško Tine Čoga, Urbana Krambergerja, Patricije Kodrič in Mateja Mateta (Foto: Luka Švigelj)

Šele dobro smo zakorakali v sončno pomlad, že je do nas prišlo prvo vabilo na piknik na prostem, na katerem so našo medijsko hišo Media24 gostili predstavniki znamke Laško. Nazdravljalo se je z novim pivom Laško Burin, ki je še posebej osvežujoče, hkrati pa ohranja bogat, poln grenčični okus in ima manj alkohola. Narejeno je z ekstra hladno filtracijo in kristali Piranske soli, ime pa nosi po rahlem, svežem poletnem vetru, ki piha z obale proti morju in s svojo lahkotnostjo popestri marsikatero soparno poletno noč.

“Res je tak rahel,” je o novem zelenem zlatu povedal Klemen Bunderla, njegova sovoditeljica na Aktualu Žana Vidmar pa je dodala: “Ful fajn piha, razpihal mi je slabe misli stran. Zelo je dober, malo je slan, iskreno paše mi, če malo zagreni.”

“To je tak veter, kot tale pivo, paše,” pa je zgodbo zaključil priljubljeni lik poštar Lojz z Veseljaka.

Odlično razpoloženi voditelji Radia Aktual: Tamara Goričanec, Matjaž Korošec, Mojca Mladenović, Klemen Bunderla in Žana Vidmar. (Foto: Luka Švigelj)

Na dogodku so zraven postregli še slastno kulinarično novost, ki sta jo ustvarila priznana kuharska mojstra Iztok Gumzej in Branko Podmenik, »Laškega psa«. Ker pa nobena dobra zabava ne mine brez glasbe, sta zanjo poskrbela kar dva aktualovca, pevka Tamara Goričanec in didžej Rudi Sieger, piko na i pa so s harmoniko, kitaro in drugimi inštrumenti dodali člani ekipe Veseljak, Nejc DrobničTomaž Rot in Tjaša Božič.