Današnji Naš čas prinaša naslednje zanimive vsebine

Naš čas vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov. Naročite ga lahko tudi na telefonski številki 03/897 17 50.

Praznik Topolšice, Slovenije in Evrope
V Topolšici so na dan zmage tradicionalno obeležili trojni praznik: dan zmage nad fašizmom in koncem druge svetovne vojne na slovenskih tleh, dan Evrope in krajevni praznik.

Velenje na dobri poti, da postane eno najbolj pametnih mest v Sloveniji
Mestna občina Velenje v sodelovanju s podjetjem Sincular pripravlja Strategijo digitalnega razvoja pametnega mesta in skupnosti Mestne občine Velenje za obdobje 2022–2030.

Delo v dobro pacientov izvajamo kakovostno
Z direktorico Lekarne Velenje mag. Sabino Grm, mag. farm., smo se pogovarjali o razmerah in obiskanosti njihovih enot v času covida.

Upokojenci so pomemben del družbe
Pogovarjali smo se s Francem Vedenikom, ki so mu na zadnji skupščini Šaleške pokrajinske zveze Društev upokojencev delegati zaupali nov mandat predsednika.

Poslanci v zadevah, ki so v dobrobit neki regiji, sodelujejo
Za kaj se bo v novem mandatu zavzemal znova izvoljen poslanec Franc Rosec?

Če se želiš iti profesionalizem, moraš preko vsega
Na pogovor smo povabili Lada Ambrožiča, ki je pred kratkim izdal knjigo Spotikanja, kjer brez dlake na jeziku spregovori o razburljivem obdobju svojega delovnega življenja

Sodelujte pri predlogih za novo ureditev Rudarske ceste!
Po enem tednu začasne prometne ureditve so se na drugačen pristop k načrtovanju prometa Velenjčani odzvali različno. Na družbenih medijih se je pojavilo veliko kritičnih mnenj, medtem je na terenu slika odzivov precej bolj pisana.