Današnja rokometna tekma odpovedana

foto: RK Gorenje

Velenje – Današnja rokometna tekma 14. kroga NLB Lige med Gorenjem Velenje in Trimom Trebnje v Rdeči dvorani, je zaradi okužb v ekipi RK Trimo Trebnje odpovedana. V Rokometnem klubu Gorenje Velenje so se, v upanju na verodostojnost posredovanih dokazil, strinjali s predlogom nasprotne ekipe o preložitvi tekme. Vsem okuženim igralcem RK Trimo Trebnje tudi želijo tudi hitro okrevanje in lahek potek bolezni. 
So pa ob tem dejali, da v tej zgodbi ostaja tudi grenak priokus, saj je RK Trimo Trebnje, kljub temu, da je bila prestavitev tekme opravljena na njihovo pobudo, 4. februarja, organiziral prijateljsko tekmo in s tem po nepotrebnem v težko situacijo spravili sebe in ogrozili varnost svojih igralcev. S tem pa je v še težjo situacijo spravili velenjski klub, ki ga v prihodnjih dneh čakajo pomembne tekme v državnem prvenstvu in odločilne tekme za uvrstitev med 16 najboljših ekip v EHF European League.

Svoje misli so sedaj Velenjčani usmerili na torkovo gostujočo tekmo z SC Magdeburgom in nadaljevanje prvenstva z RD Urbanscape Loka, ki bo 19. februarja v Rdeči dvorani.