BSH po poplavah zaganja proizvodnjo

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, ki so ga na današnji dan pred mesecem dni močno prizadele poplave, je danes ob 9. uri dopoldan v prisotnosti zaposlenih in vodstva ponovno zagnal prvi dve proizvodnji liniji – linijo paličnega mešalnika ter mini blenderja.

Vodstvo je hitro ustanovilo krizni tim, ki je skupaj s Civilno zaščito BSH ter gasilci v podjetju angažiralo delovne skupine za čiščenje in odstranjevanje opreme. Vodstvo in zaposleni so vsak dan nepretrgoma delali s ciljem ponovno vzpostaviti delovanje tovarne leta 2020 v Sloveniji – nazarske proizvodnje malih gospodinjskih aparatov in ene najpomembnejših tovarn v skupini BSH.

Vodstvo koncerna je nudilo podporo in ustanovilo sklad BSH Katastrophenhilfe za prizadete zaposlene podjetja BSH. Tudi dobavitelji in poslovni partnerji so izrazili svojo pomoč in solidarnost.

Direktor Matija Petrin je ob ponovnem zagonu linij dejal, da so zaposleni temelj podjetja, ki so s trdim delom dokazali, kaj se da narediti s skupnimi močmi in enotnim ciljem. Tovarna Nazarje bo v prihodnje še močnejša in boljša. Poudaril je tudi, da je najpomembnejše, da so vsi zaposleni živi in zdravi.