Brutalna kazen za Deželaka Junaka

Deželak Junak je nov teden začel na najlepši možni način. Sončno vreme in številna podpora ljudi sta ga spravila v dobro voljo in pripravljen je bil na vse izzive, ki ga čakajo na poti od Železnikov do Litije.

In prvi izziv ga je čakal v Škofji Loki. Tam se je prikazal Gargamel, s katerim sta se pomerila v vlečenju vrvi. To je bil že njun tretji izziv, prva dva je dobil Gargamel in sicer zmagal je v agilityju, ter v igranju košarke s pijanimi očali.

A današnji izziv je bil pisan na kožo Mihu, saj sta se pomerila v moči. V primeru, da bi Miha še tega izgubil, bi ga čakala precej kruta kazen. Gargamel mu je dal dve možnosti: Dva dni bi moral voziti brez hrane ali pa voziti samo v gatah. Deželak je bil zaskrbljen, a je ob podpori otrok, ki so gledali dvoboj in močno navijali zanj, zmagal!

Premagal je Gargamela in dokazal, da z njim ne gre zobati češenj. Rezultat je tako 2:1 in cela Slovenija drži pesti za Deželaka, da le ne bo rabil biti dva dni brez hrane. Kajti vsi vemo, da je hrana Mihu zelo pomembna in če je njegov želodček poln, bo tudi lažje poganjal pedala v tej dobrodelni pustolovščini.

POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919

https://www.facebook.com/radioena/videos/2985580708406132