Gorenjada 2018 združila številne sodelavce

Prijateljstvo in pozitivna energija, prepletena s športnim duhom, sta minulo soboto povezovala več kot 800 sodelavcev iz skupine Gorenje. Pomerili so se v številnih športnih aktivnostih, med drugim kegljanju, tenisu, ribiških veščinah, odbojki, nogometu, tenisu, namiznem tenisu … Nekateri so se podali na pohod na Paški Kozjak, drugi pa uživali na sprehodih ob Velenjskem jezeru in navijali za svoje sodelavce.

Gorenjado je z uvodnim nagovorom odprl izvršni pomočnik uprave Blaž Nardin, ki je poudaril, da je Gorenjada priložnost za povezovanje med sodelavci skupine Gorenje, zbranim pa je zaželel dobro zabavo in veliko športne sreče brez poškodb.

Tekmovanju je sledilo veselo druženje in razglasitev rezultatov. Izvršni pomočnik uprave Boštjan Pečnik, ki je vse prisotne nagovoril in jim čestital za športne uspehe, kot zmagovalca Gorenjade 2018 pa je imenoval kar Gorenje, saj so bili zmagovalci prav vsi udeleženci tega dogodka.

Na letošnji Gorenjade je sodelovalo 18 ekip, poleg 13 domačih ekip je sodelovala ekipa iz Češke (Mora Moravia) in štiri ekipe iz Srbije (Tiki Stara Pazova, Gorenje Home Zaječar, Gorenje Valjevo in Gorenje MDM Kragujevac).